Quantcast
image image image image image image image
Amenajari Interioare Amenajari interioare profesionale cu rigips, mobila si parchet care imbunatatesc decorul locuintei si o izoleaza fonic sau termic.
Amenajari Exterioare Reparatii , renovari sau aplicarea de materiale termo-izolante pe peretii exteriori ai cladirilor.
Zugraveli Aplicarea de vopsele dintr-o paleta extrem de diversificata de culori sau combinarea acestora pe peretii locuintei.
Montaj Rigips Aplicarea placilor de rigips pe cadre si montaj de scafe sau alte elemente decorative.
Montaj Faianta Aplicarea placilor de faianta si fixarea lor cu produse profesionale. 
Montaj Gresie Amenajarea podelelor si aplicarea unui montaj de gresie de cea mai buna calitate.
Montaj Parchet Orice tip de parchet aplicat pe podea si fixat cu cei mai buni adezivi din gama materialelor de constructie.

Amenajari Interioare - Zugraveli - Rigips - Gresie - Faianta

Servicii de amenajari interioare, zugraveli interioare, renovari, montaj rigips, gresie, faianta, parchet, scafe rigips, termoizolatii, instalatii electrice si sanitare.

CONTACT : 0727.522.446 - 0765.451.480

Amenajari Interioare - Amenajari Exterioare

Pentru a va simti confortabil in propria locuinta este obligatoriu ca spatiul acesteia sa fie amenajat pe placul dumneavoastra. Echipa noastra va poate ajuta la amenajarea interioara a locuintei , indiferent de suprafata acesteia sau de renovarile si montajele necesare. Noi realizam amenajari interioare de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

 

Camera de zi, sufrageria, livingul unde va petreceti o mare parte din timpul de acasa in familie sau cu musafirii trebuie sa arate cat mai bine si sa ofere si o senzatie de relaxare. Alegerea stilului (modern, traditional, minimalist, rustic etc.), alecerea culorilor si a combinatiilor de culori, a mobilierului, a decoratiunilor - toate isi aduc contributia la creearea unui stil unitar si armonios. Se pot realiza amenajari interioare cu rigips, gresie sau parchet.

 

Bucataria are importanta ei in viata de zi cu zi a familiei mai ales a femeilor care isi doresc sa aiba un spatiu amenajat corespunzator pentru a gati in conditiile cele mai bune. In bucatarii se pot realiza amenajari interioare cu gresie si faianta, executate la cele mai inalte standarde.

 

Dormitorul trebuie amenajat astfel incat sa va puteti relaxa in momentul in care alegeti sa va oferiti momente de odihna sau sa aveti parte de un somn odihnitor pe timpul noptii . Un lucru foarte important in amenajarea dormitoarelor este alegerea culorilor potrivite cat si amplasarea mobilierului pentru un spatiu cat mai ergonomic.

Un alt loc din locuinta care trebuie amenajat corespunzator este si baia , cu un rol foarte important in igiena corporala zilnica dar totodata si un loc care va poate oferi relaxare. Amenajarea baii trebuie gandita in principal dupa criterii practice si reguli impuse dupa suprafata disponibila si nevoile destinatarilor dar tinand cont de faptul ca decorul unei bai nu se poate schimba la fel de ushor ca cel al altor incaperi.


Echipa noastra va poate ajuta sa va modernizati locuinta actuala prin realizarea de amenajari exterioare ale balcoanelor sau spatiului din exterior prin izolatii termice si fonice. Fie ca este vorba de protectie impotriva umiditatii, fie ca asigura o izolatie termica considerabila, toate aceste avantaje ne influenteaza alegerile. Sa luam de pilda, tencuielile decorative. Pe langa faptul ca acestea imbunatatesc proprietatile izolatoare ale unei locuinte, asigura protectia corespunzatoare apei si umiditatii, acestea ofera si un aspect exterior atragator.

Rigips - Faianta - Gresie - Parchet

    • Montaj Rigips

Decorul locuintei poate fi imbunatatit considerabil prin alegerea unui montaj rigips care poate tine locul unei bibloteci sau a corpurilor etajate.
In functie de dorintele dumneavoastra echipa zugraveli-amenajari.ro poate realiza : scafe din rigips, pereti rigips, mobilier din rigips, plafoane false din rigips si orice amenajari interioare din rigips    • Montaj Faianta

Pentru un spatiu cat mai curat in bucatarii si bai se aplica faianta .La acest tip de montaj folosim faianta achizitionata de la producatorii de top din domeniul constructiilor si a materialelor de constructii.    • Montaj Gresie

Echipa noastra executa orice tip de montaj gresie cu produse de fixare si finisare profesionale si  gresie de la cei mai buni producatori din domeniu.    • Montaj Parchet

Majoritatea oamenilor prefera ca in camerele de zi sa sa aplice parchet atat pentru estetic cat si pentru utilitate.

Cele mai reusite amenajari interioare sunt cele ce reflecta personalitatea proprietarului. Deci, incepeti decorarea casei prin analiza propriului dvs. stil de viata si a ceea ce va place in general !

 

Zugraveli Interioare

In amenajarea interiorului locuintei un rol important il are alegerea unui anume tip de zugraveli interioare , a paletei de culori pe care o alegeti pentru decorarea peretilor sau a diferitelor montaje executate .

Echipa noastra va poate ajuta in executarea oricarui tip de zugraveli interioare oferindu-va sfaturi pentru alegerea cea mai potrivita a culorilor si materialelor necesare.

Renovari Interioare - Renovari Exterioare

Renovari Interioare - Renovari Exterioare

Odata cu trecerea timpului peretii locuintei se pot degrada suferind schimbari de culoare sau forma.

Echipa noastra se ocupa cu executare renovari interioare in locuinte degradate folosind cele mai bune si mai rezistente materiale de constructie recomandate de specialistii in constructii si amenajari interioare.Pentru peretii exteriori executam lucrari de renovari exterioare cu aplicarea de materiale termo izolante sau materiale de constructie speciale pentru izolare fonica.

Poze Amenajari Interioare

Poze, imagini, foto amenajari interioare.

Amenajari_Interioare_Bucatarie

Idei de amenajari interioare si imagini decoratiuni interioare pentru case si apartamente.  
La sectiunea poze veti gasi : Poze design interior case moderne, amenajari bai, poze amenajari baie, design modern, amenajare baie mare, amenajari bucatarii, bucatarie amenajata in stil rustic cu mobila de bucatarie la comanda, design interior living casa, amenajari living cu mobila de living modern, amenajari livinguri cu stil.